Anwb Verkoop Auto

De voordelen van ANWB Verkoop Auto

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om je auto te verkopen in Nederland? Dan is ANWB Verkoop Auto de perfecte oplossing voor jou. Met meer dan 135 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit, is ANWB een vertrouwde en betrouwbare partner voor het verkopen van je auto. Hier zijn de voordelen van ANWB Verkoop Auto op een rijtje:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie van je auto
 • Snelle en veilige verkoop van je auto
 • Geen gedoe met advertenties en onderhandelingen
 • Deskundige en betrouwbare afhandeling
 • Altijd een eerlijke prijs voor je auto

Wat is ANWB Verkoop Auto?

ANWB Verkoop Auto is een service van ANWB waarbij je gemakkelijk en snel je auto kunt verkopen. Je kunt hier terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto’s. ANWB Verkoop Auto is een betrouwbare en veilige manier om je auto te verkopen, zonder gedoe met advertenties en onderhandelingen.

Hoe werkt ANWB Verkoop Auto?

Het proces van ANWB Verkoop Auto is eenvoudig en transparant. Allereerst vul je online het kenteken en de kilometerstand van je auto in. Vervolgens wordt er een gratis en vrijblijvende taxatie gedaan. Als je akkoord gaat met het bod, wordt er een afspraak gemaakt om je auto op te halen en het geld direct over te maken op je rekening. Zo simpel is het!

Wat is de waarde van mijn auto?

De waarde van je auto wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, zoals de staat van de auto, het bouwjaar en de kilometerstand. Bij ANWB Verkoop Auto kun je een gratis en vrijblijvende taxatie aanvragen, waarbij je een eerlijke prijs krijgt voor je auto. Deze waarde kan hoger of lager zijn dan de waarde die je op andere websites vindt, omdat ANWB Verkoop Auto rekening houdt met de staat van je auto en eventuele mankementen.

Wat zijn de kosten voor ANWB Verkoop Auto?

ANWB Verkoop Auto is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt kosteloos een taxatie aanvragen en als je akkoord gaat met het bod, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Je kunt dus zonder risico je auto laten taxeren en verkopen via ANWB Verkoop Auto.

ANWB Verkoop Auto: FAQ

Heb je nog vragen over ANWB Verkoop Auto? Hier zijn de antwoorden op de meestgestelde vragen:

 1. Is ANWB Verkoop Auto alleen voor leden van ANWB?
  Nee, ANWB Verkoop Auto is voor iedereen toegankelijk, ongeacht of je lid bent van ANWB of niet.
 2. Kan ik mijn auto verkopen als deze schade heeft?
  Ja, ook auto’s met schade kunnen verkocht worden via ANWB Verkoop Auto. De waarde van je auto wordt wel beïnvloed door de staat van de auto.
 3. Kan ik mijn auto verkopen als deze nog een lopende lening heeft?
  Ja, het is mogelijk om je auto te verkopen via ANWB Verkoop Auto als deze nog een lopende lening heeft. Het openstaande bedrag wordt dan verrekend met de verkoopprijs van je auto.
 4. Kan ik mijn auto verkopen als deze geïmporteerd is?
  Ja, ook geïmporteerde auto’s kunnen verkocht worden via ANWB Verkoop Auto. Wel moet je kunnen aantonen dat alle belastingen en invoerrechten betaald zijn.
 5. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?
  Als je akkoord gaat met het bod, wordt het geld binnen één werkdag overgemaakt op je rekening.
Auto Leeftijd Waarde
Volkswagen Golf 10 jaar €6.500
Renault Clio 5 jaar €9.000
BMW 3 Serie 8 jaar €11.500
Toyota Aygo 3 jaar €7.000
Opel Corsa 6 jaar €8.500

Let op: dit zijn slechts schattingen en de daadwerkelijke waarde van je auto kan hiervan afwijken.

Plaats een reactie