Auto Verkopen Aan Anwb

Auto Verkopen Aan Anwb: Alles wat je moet weten

Wil je je auto verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij de ANWB? Lees dan verder voor alle informatie die je nodig hebt.

De ANWB is een bekende en betrouwbare organisatie in Nederland, die zich niet alleen richt op pechhulp en verzekeringen, maar ook op het kopen en verkopen van auto’s. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten en prijzen die de ANWB biedt voor het verkopen van je auto.

Auto Inkoop Service

Met de Auto Inkoop Service van de ANWB kun je snel en gemakkelijk je auto verkopen. Je vult online een formulier in met de gegevens van je auto en binnen 24 uur ontvang je een bod van de ANWB. Als je akkoord gaat met het bod, wordt je auto opgehaald en ontvang je direct het afgesproken bedrag.

  • De ANWB biedt een eerlijke prijs voor je auto, gebaseerd op de dagwaarde en staat van je auto.
  • De ANWB regelt de vrijwaring en betaling direct bij verkoop.
  • De Auto Inkoop Service is gratis en vrijblijvend.

Wil je meer informatie over de Auto Inkoop Service van de ANWB? Klik hier voor de website van de ANWB.

Auto Verkoopservice

Naast de Auto Inkoop Service biedt de ANWB ook een Auto Verkoopservice aan. Hierbij wordt je auto aangeboden op de ANWB Verkoopservice website en de ANWB regelt de onderhandelingen en afhandeling van de verkoop. Je auto wordt ook op verschillende andere verkoopsites aangeboden, om zo de kans op een goede verkoop te vergroten.

  • De ANWB vraagt een vergoeding van €89,95 voor de Auto Verkoopservice.
  • De ANWB zorgt voor de onderhandelingen en afhandeling van de verkoop.
  • De ANWB biedt een gratis taxatie aan om de waarde van je auto te bepalen.

Wil je meer weten over de Auto Verkoopservice van de ANWB? Klik hier voor de website van de ANWB.

Auto Verkopen via ANWB Verkoopservice

Als je je auto wilt verkopen via de ANWB Verkoopservice, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Je auto moet APK gekeurd zijn en in goede staat verkeren.
  • Je auto moet schoon en leeg worden aangeboden.
  • Je moet alle benodigde papieren en documenten bij de hand hebben, zoals het kentekenbewijs en eventuele onderhoudsboekjes.

Heb je nog vragen over het verkopen van je auto via de ANWB Verkoopservice? Hieronder vind je een FAQ met veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Vraag Antwoord
Wat is de dagwaarde van mijn auto? De dagwaarde is de waarde van je auto op dat moment, gebaseerd op merk, model, bouwjaar, kilometerstand en staat van de auto.
Kan ik mijn auto verkopen als deze nog een lopende lening heeft? Ja, dit is mogelijk. De ANWB regelt de afhandeling met de financieringsmaatschappij.
Kan ik mijn auto verkopen als deze geen geldige APK heeft? Nee, je auto moet APK gekeurd zijn om verkocht te kunnen worden via de ANWB Verkoopservice.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld ontvang? Als je akkoord gaat met het bod, ontvang je direct het afgesproken bedrag bij het ophalen van je auto.
Wat gebeurt er met mijn auto na verkoop? De ANWB zorgt voor de vrijwaring en het transport van je auto naar de nieuwe eigenaar.

Heb je nog andere vragen over het verkopen van je auto aan de ANWB? Neem dan contact op met de ANWB via dit formulier.

Plaats een reactie