Hoeveel kost het om mijn auto te adverteren op verschillende websites

Wat zijn de kosten voor het adverteren van mijn auto op verschillende websites?

Als u uw auto wilt verkopen, is het adverteren op verschillende websites een goede optie. Maar wat zijn de kosten die hiermee gemoeid zijn? Hieronder vindt u een overzicht van de geschatte prijzen en waarden voor het adverteren van uw auto op verschillende websites in Nederland.

  • Marktplaats: Marktplaats is de grootste online marktplaats in Nederland en biedt veel mogelijkheden voor het adverteren van uw auto. De kosten voor een basisadvertentie zijn €25,- en voor een uitgebreide advertentie €45,-. Deze advertentie blijft 12 weken online staan.
  • Autotrader: Autotrader is een populaire website voor het kopen en verkopen van auto’s. De kosten voor het plaatsen van een advertentie zijn €19,95 voor 4 weken.
  • Gaspedaal: Gaspedaal is een vergelijkingssite voor auto’s en biedt de mogelijkheid om uw auto te adverteren voor €12,50 per maand. De advertentie blijft zolang u wilt online staan.
  • Autoscout24: Autoscout24 is een internationale website voor het kopen en verkopen van auto’s. De kosten voor een advertentie zijn €19,90 voor 2 weken of €39,90 voor 4 weken.
  • Speurders: Speurders is een online marktplaats waar u gratis uw auto kunt adverteren. Er zijn wel mogelijkheden om uw advertentie te upgraden, zoals het plaatsen van extra foto’s of het uitlichten van uw advertentie, waar kosten aan verbonden zijn.
Website Kosten Advertentieperiode
Marktplaats €25,- (basisadvertentie) of €45,- (uitgebreide advertentie) 12 weken
Autotrader €19,95 4 weken
Gaspedaal €12,50 per maand Blijft online zolang u wilt
Autoscout24 €19,90 (2 weken) of €39,90 (4 weken) 2 of 4 weken
Speurders Gratis, met mogelijkheid tot upgraden tegen betaling Blijft online zolang u wilt

Veelgestelde vragen

1. Moet ik altijd betalen voor het adverteren van mijn auto op deze websites?

Ja, op de meeste websites moet u betalen voor het plaatsen van een advertentie. Alleen op Speurders kunt u gratis adverteren, maar hier zijn wel mogelijkheden om uw advertentie te upgraden tegen betaling.

2. Zijn er nog andere websites waar ik mijn auto kan adverteren?

Ja, naast de bovengenoemde websites zijn er nog vele andere websites waar u uw auto kunt adverteren. Denk bijvoorbeeld aan Autotrack, AutoWeek en Autoscout24.

3. Moet ik op alle websites apart een advertentie plaatsen?

Ja, als u uw auto op meerdere websites wilt adverteren, zult u op elke website apart een advertentie moeten plaatsen. Dit kan wel veel potentiële kopers bereiken.

4. Zijn er nog andere manieren om mijn auto te adverteren?

Ja, naast online websites kunt u ook uw auto adverteren in kranten of tijdschriften. Ook kunt u een bordje in uw auto plaatsen met ’te koop’ erop.

5. Kan ik mijn advertentie op deze websites ook verwijderen?

Ja, als uw auto is verkocht of als u de advertentie wilt verwijderen, kunt u dit doen via uw account op de desbetreffende website. Hier kunt u uw advertentie stopzetten of verwijderen.

Wilt u uw auto verkopen? Dan zijn er verschillende websites waar u uw auto kunt adverteren. De kosten hiervoor variëren per website en de advertentie blijft meestal enkele weken online staan. Vergeet niet om uw advertentie te verwijderen zodra uw auto is verkocht.

Plaats een reactie