Ik Wil Van Mijn Auto Af

Ik wil mijn auto verkopen: Tips en advies voor autokopers in Nederland

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om je auto te verkopen in Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we je tips en advies over verschillende auto inkoop services in Nederland, zodat jij de beste keuze kunt maken voor het verkopen van jouw auto.

Waarom zou ik mijn auto verkopen via een auto inkoop service?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een auto inkoop service in Nederland:

 • Je wilt snel van je auto af zonder gedoe
 • Je wilt een eerlijke prijs voor je auto
 • Je hebt geen zin in onderhandelingen met potentiĆ«le kopers
 • Je hebt geen tijd of zin om zelf je auto te adverteren en te verkopen

Wat zijn de verschillende auto inkoop services in Nederland?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die auto’s inkopen van particulieren. Hieronder vind je een overzicht van de meest bekende en betrouwbare auto inkoop services in Nederland:

Bedrijf Werkwijze Verwachte prijs
Ik wil van mijn auto af Je vult online het kenteken en enkele gegevens van je auto in. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een bod op je auto. Als je akkoord gaat, wordt je auto opgehaald en ontvang je direct het geld. Gemiddeld 85% van de dagwaarde
Wijkopenautos.nl Je maakt online een afspraak voor een taxatie op locatie. Na de taxatie ontvang je een bod op je auto. Als je akkoord gaat, wordt je auto ter plekke overgeschreven en ontvang je direct het geld. Gemiddeld 85% van de dagwaarde
ANWB verkoopservice Je vult online het kenteken en enkele gegevens van je auto in. Vervolgens ontvang je binnen 2 werkdagen een bod op je auto. Als je akkoord gaat, wordt je auto opgehaald en ontvang je binnen enkele dagen het geld. Gemiddeld 85% van de dagwaarde

Wat is de dagwaarde van mijn auto?

De dagwaarde van je auto is de waarde die je auto op dit moment heeft op de markt. Dit is een schatting van wat je auto zou opbrengen als je hem zou verkopen. De dagwaarde wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, zoals de leeftijd, kilometerstand en staat van je auto.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met het bod op mijn auto?

Als je niet tevreden bent met het bod op je auto, kun je ervoor kiezen om je auto zelf te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats of via een autoveiling. Houd er wel rekening mee dat dit meer tijd en moeite kost.

Is het veilig om mijn auto te verkopen via een auto inkoop service?

Ja, het is veilig om je auto te verkopen via een betrouwbare auto inkoop service. Zorg er wel voor dat je kiest voor een erkend bedrijf en dat je de betaling direct ontvangt bij de overdracht van je auto.

Veelgestelde vragen over Ik Wil Van Mijn Auto Af

 • Is het gratis om mijn auto te verkopen via Ik Wil Van Mijn Auto Af?
  Ja, het is gratis om je auto te verkopen via Ik Wil Van Mijn Auto Af. Het bedrijf verdient geld door een commissie te vragen aan de autobedrijven die de auto’s opkopen.
 • Kan ik mijn auto verkopen als deze niet meer rijdt?
  Ja, je kunt ook een niet-rijdende auto verkopen via Ik Wil Van Mijn Auto Af. Geef dit wel duidelijk aan bij het invullen van de gegevens van je auto.
 • Kan ik ook terecht bij Ik Wil Van Mijn Auto Af voor de verkoop van mijn leaseauto?
  Ja, ook voor de verkoop van een leaseauto kun je terecht bij Ik Wil Van Mijn Auto Af. Houd er wel rekening mee dat je toestemming nodig hebt van de leasemaatschappij.
 • Kan ik mijn auto ook verkopen als deze schade heeft?
  Ja, je kunt ook een auto met schade verkopen via Ik Wil Van Mijn Auto Af. Geef dit wel duidelijk aan bij het invullen van de gegevens van je auto.
 • Kan ik mijn auto ook verkopen als deze nog een lopende lening heeft?
  Ja, je kunt ook een auto met een lopende lening verkopen via Ik Wil Van Mijn Auto Af. Houd er wel rekening mee dat je de lening moet aflossen voordat je de auto kunt verkopen.

Plaats een reactie