Mijn Auto Waarde

Wat is de waarde van mijn auto?

Wilt u uw auto verkopen of bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw auto? Dan is Mijn Auto Waarde een handige tool om de waarde van uw auto te bepalen.

Mijn Auto Waarde is een online platform waar u gemakkelijk en snel de waarde van uw auto kunt opvragen. Dit kan handig zijn wanneer u uw auto wilt verkopen of wanneer u een nieuwe auto wilt kopen en wilt weten wat uw huidige auto waard is. Maar hoe werkt Mijn Auto Waarde precies en wat zijn de kosten? Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over deze dienst.

Hoe werkt Mijn Auto Waarde?

Mijn Auto Waarde maakt gebruik van verschillende gegevens om de waarde van uw auto te bepalen. Zo wordt er onder andere gekeken naar het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en eventuele schade van uw auto. Op basis van deze gegevens wordt er een indicatieve waarde berekend. Het is belangrijk om te weten dat dit slechts een schatting is en dat de uiteindelijke verkoopprijs kan afwijken.

Wat zijn de kosten?

Het opvragen van de waarde van uw auto via Mijn Auto Waarde is gratis. U hoeft alleen maar de gegevens van uw auto in te vullen en u krijgt direct een indicatieve waarde te zien. Echter, wanneer u gebruik wilt maken van de verkoopservice van Mijn Auto Waarde, dan wordt er een vergoeding gevraagd. Deze vergoeding is afhankelijk van de waarde van uw auto en wordt vooraf met u besproken.

Wat zijn de voordelen van Mijn Auto Waarde?

 • Gratis indicatieve waardebepaling van uw auto
 • Snelle en gemakkelijke manier om de waarde van uw auto te bepalen
 • Mogelijkheid om uw auto direct te verkopen via Mijn Auto Waarde
 • Professionele afhandeling van de verkoop
 • Geen gedoe met adverteren en onderhandelen met potentiĆ«le kopers

Wat zijn de nadelen van Mijn Auto Waarde?

 • De indicatieve waarde kan afwijken van de uiteindelijke verkoopprijs
 • Er wordt een vergoeding gevraagd voor de verkoopservice
 • U kunt uw auto alleen verkopen aan een geselecteerd netwerk van autobedrijven

Veelgestelde vragen over Mijn Auto Waarde

 1. Hoe betrouwbaar is de waardebepaling van Mijn Auto Waarde?
  De waardebepaling is gebaseerd op verschillende gegevens en wordt zo nauwkeurig mogelijk berekend. Echter, het blijft een schatting en de uiteindelijke verkoopprijs kan afwijken.
 2. Kan ik mijn auto ook verkopen aan particulieren via Mijn Auto Waarde?
  Nee, Mijn Auto Waarde werkt alleen samen met geselecteerde autobedrijven.
 3. Kan ik mijn auto ook verkopen als deze schade heeft?
  Ja, ook auto’s met schade kunnen verkocht worden via Mijn Auto Waarde. De waarde zal wel lager uitvallen dan bij een auto zonder schade.
 4. Zijn er nog andere kosten verbonden aan de verkoopservice van Mijn Auto Waarde?
  Nee, de vergoeding die gevraagd wordt is inclusief alle kosten voor de verkoop van uw auto.
 5. Hoe lang duurt het voordat mijn auto verkocht is via Mijn Auto Waarde?
  Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van uw auto en de vraag vanuit de markt. Gemiddeld duurt het 7 tot 14 dagen voordat uw auto verkocht is.

Conclusie

Mijn Auto Waarde is een handige tool om snel en gemakkelijk de waarde van uw auto te bepalen. Het is gratis en u kunt direct een indicatieve waarde te zien krijgen. Wilt u uw auto verkopen, dan kunt u gebruik maken van de verkoopservice van Mijn Auto Waarde. Houd er wel rekening mee dat de uiteindelijke verkoopprijs kan afwijken van de indicatieve waarde.

Plaats een reactie