Opkoper Schade Auto

Ervaren Opkoper Schade Auto in Nederland

Op zoek naar een betrouwbare opkoper voor uw schade auto in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als ervaren opkoper van schade auto’s bieden wij een snelle en eerlijke service. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten en tarieven.

Als opkoper van schade auto’s zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van auto’s met schade. Dit kan variëren van lichte schade tot total loss. Wij zijn geïnteresseerd in alle merken en modellen, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook voor sloopauto’s kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle en professionele afhandeling, zodat u snel van uw schade auto af bent.

Onze diensten

  • Gratis ophaalservice door heel Nederland
  • Eerlijke prijs voor uw schade auto
  • Directe betaling en vrijwaring
  • Snelle afhandeling
  • Milieuvriendelijke verwerking van sloopauto’s

Onze tarieven

De prijs die wij bieden voor uw schade auto is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, model, bouwjaar en de ernst van de schade. Wij streven naar een eerlijke prijs en zullen altijd een bod doen dat past bij de staat van uw auto. U kunt vrijblijvend een online taxatie aanvragen of contact met ons opnemen voor een persoonlijke offerte.

Schade auto Gemiddelde prijs Waarde na 10 jaar
Lichte schade €500 – €2.500 €50 – €250
Matige schade €2.500 – €5.000 €250 – €500
Zware schade €5.000 – €10.000 €500 – €1.000
Total loss €500 – €2.500 €0

Let op: dit zijn gemiddelde prijzen en waardes. De uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van de staat van uw auto.

FAQ

1. Wat gebeurt er met mijn schade auto nadat deze is opgekocht?

Wij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking van sloopauto’s. Dit betekent dat alle bruikbare onderdelen worden gerecycled en het overige materiaal op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

2. Moet ik mijn schade auto zelf naar jullie toe brengen?

Nee, wij bieden een gratis ophaalservice door heel Nederland. Wij halen uw schade auto op op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

3. Kan ik ook een schade auto verkopen die niet meer rijdt?

Ja, ook voor sloopauto’s bieden wij een opkoop service. Wij halen de auto op en zorgen voor een correcte afhandeling en vrijwaring.

4. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Na akkoord op ons bod zorgen wij voor een snelle afhandeling en betaling. Dit kan al binnen enkele uren zijn.

5. Kan ik ook een schade auto verkopen met een buitenlands kenteken?

Ja, wij kopen ook schade auto’s met een buitenlands kenteken op. Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijke offerte.

Heeft u nog andere vragen of wilt u een schade auto verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Plaats een reactie