Opkoper Schadewagens

Schadeauto Opkopers in Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper voor uw schadeauto in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van schadeauto’s en bieden een snelle en eerlijke service. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en prijzen.

Als u een schadeauto heeft, kan het lastig zijn om deze te verkopen. Niet alle autokopers zijn geïnteresseerd in een beschadigde auto en het kan veel tijd en moeite kosten om een goede prijs te krijgen. Daarom bieden wij onze diensten aan als schadeauto opkoper in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar schadeauto’s, ongeacht het merk, model of de staat van de auto.

Wij begrijpen dat u een eerlijke prijs wilt voor uw schadeauto. Daarom bieden wij altijd een marktconforme prijs, gebaseerd op de staat van uw auto en de huidige marktwaarde. Onze experts hebben jarenlange ervaring in de auto-industrie en kunnen een realistische schatting maken van de waarde van uw schadeauto.

Hoe werkt het?

Als u contact met ons opneemt voor het opkopen van uw schadeauto, zullen wij een afspraak maken om de auto te bekijken. Dit kan bij u thuis of op een andere locatie naar keuze. Onze experts zullen de staat van de auto beoordelen en een bod uitbrengen. Als u akkoord gaat met het bod, zullen wij direct contant betalen en de auto meenemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve rompslomp, wij regelen alles voor u.

Wat zijn de kosten?

Onze diensten zijn volledig gratis. Wij brengen geen kosten in rekening voor het opkopen van uw schadeauto. Het bod dat wij uitbrengen is inclusief alle kosten, dus u ontvangt het volledige bedrag in contanten.

Wat gebeurt er met mijn schadeauto?

Als schadeauto opkoper zorgen wij ervoor dat uw auto op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Als uw auto nog bruikbare onderdelen heeft, zullen wij deze demonteren en verkopen. De rest van de auto wordt gerecycled. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame autosector.

Kan ik ook een schadeauto kopen?

Ja, naast het opkopen van schadeauto’s, bieden wij ook schadeauto’s te koop aan. Deze auto’s zijn vaak nog in goede staat en kunnen tegen een scherpe prijs worden aangeschaft. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons huidige aanbod.

Veelgestelde vragen over Opkoper Schadewagens

 • Wat voor soort schadeauto’s koopt u op?

  Wij kopen alle soorten schadeauto’s op, van lichte schade tot total loss. Zolang de auto nog waarde heeft, zijn wij geïnteresseerd.
 • Moet ik mijn schadeauto zelf naar u toe brengen?

  Nee, wij komen naar u toe om de auto te bekijken en op te halen. Dit kan op een locatie naar keuze.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

  Als u akkoord gaat met ons bod, betalen wij direct contant uit. U ontvangt dus meteen uw geld.
 • Is er een limiet aan het aantal kilometers of de leeftijd van de schadeauto?

  Nee, wij kopen schadeauto’s van alle leeftijden en met alle kilometerstanden op.
 • Wat als ik geen kentekenbewijs meer heb?

  Als u geen kentekenbewijs meer heeft, kunnen wij dit voor u regelen bij de RDW. Dit is onderdeel van onze service.
Jaar Gemiddelde prijs schadeauto Gemiddelde leeftijd schadeauto
2010 €1.500 – €2.500 10 jaar
2011 €2.000 – €3.000 9 jaar
2012 €2.500 – €3.500 8 jaar
2013 €3.000 – €4.000 7 jaar
2014 €3.500 – €4.500 6 jaar
2015 €4.000 – €5.000 5 jaar
2016 €4.500 – €5.500 4 jaar
2017 €5.000 – €6.000 3 jaar
2018 €6.000 – €7.000

Plaats een reactie